Wat hebben andere te zeggen over Claudia de Loor Lifestylecoaching?

Bekijk hier een greep uit de meest recente reviews!

 

 

Onlangs heb ik meegedaan met het programma van Claudia, waarbij een wekelijks trainingsprogramma in combinatie met de Weekmeals app centraal stond.Het is me ontzettend goed bevallen! De eenvoud en daardoor toegankelijkheid van het programma spraken me ontzettend aan.Ik ben naast dat ik een aantal kilo ben afgevallen, me meer bewust van mijn leefstijl, waardoor ik me fitter en energieker voel, en dit ook meeneem in mijn leefgewoontes naar de toekomst. De coaching sessies van Claudia zijn laagdrempelig en nuttig. Ze weet met handige tips nog meer bewustwording te creëren die bijdragen aan een goed resultaat! Dankjewel Claudia!

Elvira

Sinds vorig jaar sporten we 3 x per week met Claudia. Zij is erg professioneel en denkt goed met ons mee als ondernemers. Ze houdt altijd rekening met onze persoonlijke doelen en past elke training aan op ons niveau. Ze is erg flexibel, als een van onze vaste momenten niet door kan gaan, kunnen we in overleg altijd verplaatsen. We zijn erg blij met Claudia als onze personal trainer en raden haar dan ook zeker aan!

Danny & Carmen

‘Na jaren niet gesport te hebben en twee kindjes rijker, was de stap te groot om naar de sportschool te gaan en tussen de ‘fanatiekelingen’ te staan. Ik had wel eens thuis gegrapt dat een personal trainer mij wel iets leek voor na mijn zwangerschap. En ja hoor; op mijn verjaardag kreeg ik dan ook het beste cadeau ooit: een pakket met lessen bij Claudia. Na een intake heeft claudia het heel rustig opgebouwd. Ze is relaxed,sympathiek, heeft echt verstand van zaken en is ook nog eens flexibel! Ik ben ontzettend enthousiast, en ik probeer mijzelf zowaar nog uit te dagen om toch iets meer te doen. Claudia kijkt heel goed wie ze voor zich heeft en maakt haar les op maat. Ze let heel goed op de techniek zodat je alles goed uitvoert en optimaal resultaat behaalt. Ik voel me sindsdien fitter, heb meer energie en ik zit letterlijk weer wat strakker in mijn vel waardoor ik ook weer wat meer zelfvertrouwen heb gekregen. Bedankt Claudia!’

Sophie Brouwer

Samen werken aan mn gezondheid is heel leuk en fijn met Claudia. De app is erg handig en heel erg ondersteunend. Het maakt alles zichtbaar en je weet snel waardoor je eerder ‘mis’ ging. Claudia is een realistische vrouw die een no-nonsens aanpak heeft zonder dat het als ‘aanpakken’ voelt. Ze stimuleert op een prettige en eerlijke manier. Vooral niet belerend …..juist heel respectvol.  En dat werkt bij mij nou juist als stok achter de deur.
Niet als een tierelier afvallen maar gedoseerd terwijl je echt alles kunt blijven eten. Wel gedoseerd maar heel gevarieerd.
Dank je wel.

Vrouw | Claudia de Loor Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?