Wat een bevalling

Tot aan het einde van mijn zwangerschap ben ik blijven sporten en heb ik mijn zwangerschap fit en vitaal mogen beleven. Hierdoor heb ik een fijne zwangerschap gehad en ben ik na mijn bevalling goed hersteld.

Mijn bevalling duurde totaal 30 uur en was een ware uitputtingsslag. Laat ik het zo zeggen, ik snap nu waar de uitdrukking “wat een bevalling” vandaan komt? En het is niet zo dat je na je bevalling lekker kan bijkomen want dan begint het pas! 24/7 om de 3 uur voeden?? Kortom er wordt veel van je lichaam gevraagd en een goede conditie maakt dan ook echt het verschil! Ondanks dat het lang duurde ben ik er zonder complicaties doorheen gekomen en ook vlot hersteld.

Graag wil ik je vertellen over mijn nieuwe ONLINE programma specifiek voor zwangere dames. Dit Mama in Shape programma start na de zomer op 7 september en kun je overal ter wereld volgen.Ik ben hiervoor op zoek naar 10 zwangere vrouwen die hun zwangerschap fit en vitaal willen beleven. Ik bied dit 8-weekse traject momenteel aan voor een gereduceerd tarief. Wil je hier meer over weten? Reageer dan met “vertel me meer” in de comments of stuur mij een pb.

#claudiadeloorlifestyle#mamainshapenl#voedingsadvies#fitenvitaal#mindsetmatters#gaervoor?

Claudia bevallen | Claudia de Loor Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?