Push-up | Wit

Personal training

Zelf heb ik aan de levende lijve ervaren wat trainen met een personal trainer met je doet. Een Personal trainer is jouw stok achter de deur om toch te gaan, om toch door te zetten wanneer het zwaar wordt, om voor de nodige afwisseling en zeker ook plezier te zorgen tijdens jouw personal training! Door deze ervaringen heb ik ervoor gekozen opleidingen te gaan volgen tot Personal Trainer. Door te sporten word je als mens fysiek en mentaal sterker. Daarnaast ervaar je minder stress en ga je er ook nog eens fantastisch uitzien.

Zonder plan heb je geen resultaat en dit is precies de meerwaarde van een personal trainer. Wanneer je kiest voor een personal trainer train je vele malen effectiever. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of je conditie wilt verbeteren, alle combinaties zijn mogelijk. Daarnaast zorg ik ervoor dat je gemotiveerd blijft en dat je doorzet. 

Jouw persoonlijke plan start met een uitgebreide intake waarbij we allereerst je huidige leefstijl, je doelen, eventuele beperkingen of blessures in kaart brengen. Door middel van allerlei metingen bepalen we je huidige situatie. Hierbij kun je denken aan het meten van je vetpercentage en spiermassa. Maar we kunnen we kunnen ook je uithoudingsvermogen testen of je kracht bepalen. Afhankelijk van jouw doelstelling gaan we bekijken welke metingen en testen relevant zijn.

Online coaching

Wanneer je door afstand of tijd liever online begeleiding wilt dan is dit ook mogelijk. Met online coaching train je onder persoonlijke begeleiding voor het aanleren van oefeningen om vervolgens zelfstandig te trainen.

Personal training | Claudia de Loor Lifestyle

Maar hoe ziet zo’n training er dan uit?

Geheel afhankelijk van jouw doelstelling maak ik een personal training. Trainingen vinden buiten plaats en bij slecht weer of bepaalde doelstellingen gaan we de sportschool in. Alle combinaties zijn mogelijk! Heb je weinig tijd en train je liever thuis? Dan kom ik naar je toe met alle benodigdheden.

Een trainingsmethode waar ik zelf graag mee werk zijn de zogenaamde functionele personal training. Dit is een methode waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met bewegingspatronen welke ook in het dagelijks leven voorkomen en die dus daadwerkelijk functioneel voor je zijn in het dagelijks leven. Met andere woorden, je hebt er ook daadwerkelijk iets aan!

Door deze training krijg je een verbeterde houding, verbranding, spierdefinitie, stabiliteit, sterkere core, balans en flexibiliteit. Denk aan oefeningen waarbij je moet tillen, trekken, springen en duwen.

Krachttraining is voor vrouwen tegenwoordig heel populair en om diverse redenen. Alleen al voor vrouwen 40+ ligt het risico van osteoporose (botontkalking) op de loer. Krachttraining helpt je hiertegen omdat je botten sterker worden. Daarnaast krijg je een mooi strak lichaam, een betere stofwisseling, je gaat veroudering tegen en het mooiste van allemaal. Je krijgt er meer zelfvertrouwen van waardoor je je fantastisch voelt!

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden op het gebied van duurtrainingen. Lopend, hardlopen of op de fiets leg ik je uit op welke intensiteit je moet bewegen voor welk tijdsbestek zodat je optimaal gaat verbranden. Deze trainingen kun je daarna zelfstandig en ook hier komt de meerwaarde van een personal trainer duidelijk weer naar voren. Deze trainingen doen we in de buitenlucht en ik kan je garanderen dat de buitenlucht wonderen doet voor je mindset. Het is afwisselend en vooral heel erg leuk. Sporten en bewegen wordt geen opgave maar een vast en prettig onderdeel van jouw leven!

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?