Mijn sublogo voor het zwangerschap programma is klaar!

Op dit moment ben ik zelf ruim zes maanden zwanger en aangekomen in het laatste trimester. Tot nu toe heb ik mede door voldoende beweging/sport en bewuste voeding, een prettige zwangerschap. Waar ik tegenaan liep is dat er in de gemeente Renkum weinig wordt aangeboden op het gebied van fitness voor de zwangere vrouw. Terwijl je juist tijdens deze periode extra aandacht nodig hebt op het gebied van beweging en sport!

Om deze reden ben ik zelf een fitness programma aan het ontwikkelen, speciaal voor vrouwen die zwanger zijn of net zijn bevallen. In dit programma werken we aan een sterke core, het versterken van de grote spiergroepen en natuurlijk je bekkenbodem.
Dit ga ik doen in samenwerking met verloskundige praktijken en de voedingsapp weekmeals waarmee ik het afgelopen jaar al veel vrouwen heb mogen begeleiden en coachen.

Tijdens een zwangerschap komt er sowieso veel op je af en daarnaast ervaren vrouwen ook een angst om veel aan te komen. Je komt flink wat kilo’s aan en dit hoort er bij en is ook gezond voor je kindje. Maar kom je erg veel aan dat is dit ongunstig. Je hebt bijvoorbeeld een verhoogd risico op Zwangerschapsdiabetes of complicaties tijdens de zwangerschap en bevalling. Ook heeft je baby later een grotere kans op overgewicht en hart- en vaatziekten op latere leeftijd. En dit wil je niet, je wilt jezelf en vooral je kindje een zo goed mogelijke start geven en dat verdienen jullie ook beide.

Een zwangerschap is zeker niet het moment op je lijn te gaan letten maar wel het moment bewust te worden van je voeding zodat jij en dus je kindje alle juiste voedingstoffen binnenkrijgen. Daarnaast is het raadzaam bepaalde supplementen te slikken en mag je ook niet alles eten. En hoe fijn is het als je niet onnodig veel aankomt want moet je echt voor twee eten?

Dit 8 weekse programma ga ik na mijn eigen zwangerschap aanbieden en de aankomende tijd neem ik je mee in mijn eigen laatste loodjes. Het zwaarste gedeelte komt er namelijk nog aan voor mij!

Mama In Shape Sublogo | Claudia de Loor Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?