Meer passie voor sport en voeding

Tijdens mijn eigen zwangerschap kwamen mijn passie voor sport en voeding samen. Ik ben mij gaan specialiseren in Pre- en Postnatale fitness en er ging een nieuwe wereld voor mij open! Ook ik dacht dat je vooral rust moest houden wanneer je zwanger bent en voor twee moet eten. Maar niks is minder waar! Natuurlijk moet je zeker voldoende rusten en goed naar je lichaam luisteren maar sporten tijdens je zwangerschap is om verschillende redenen een goed idee.

Door te sporten tijdens je zwangerschap ervaar je minder fysieke klachten gedurende je zwangerschap. Met een goede conditie is de kans op complicaties minder en je herstelt sneller van je bevalling.

Graag wil ik je vertellen over mijn nieuwe ONLINE Mama in Shape programma dat na de zomer op 7 september van start gaat. Dit is een 8 weeks programma specifiek voor zwangere vrouwen en kun je overal ter wereld volgen.

Ik ben hiervoor op zoek naar 10 zwangere dames die tijdens hun zwangerschap fit en vitaal willen blijven zonder risico op lichamelijke klachten. Ik bied dit 8 weekse traject momenteel aan voor een gereduceerd tarief. Is dit iets voor jou? Reageer dan in de comments met “vertel me meer” of stuur me een pb

#claudiadeloorlifestyle#mamainshapenl##onlinecoaching#fitenvitaal#voedingsadviesopmaat#mindsetmatters#gaervoor?

Claudia zwanger | Claudia de Loor Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?