Mama in shape PLUS programma

In het Mama in Shape PLUS programma wordt je gedurende 8 weken ook volledig begeleidt in je voeding tijdens je zwangerschap. (Zie mijn site voor verdere details www.claudiadeloorlifestyle.nl/mama-in-shape-programma. Dit in combinatie met de app weekmeals waarmee ik al veel vrouwen heb mogen begeleiden het afgelopen jaar. 

Tijdens je zwangerschap ligt de focus op de juiste hoeveelheid aankomen zodat je niet overmatig veel aankomt. Hoe fijn is dat?! Zelf ben ik nu (wk 35) bijna 11 kg aangekomen en onze baby groeit goed! Nu ik meer thuis ben door mijn verlof en Corona, merk ik dat ik meer zin krijg om te snoepen. Structureel gezond eten en bewegen zorgt ervoor dat dit minder wordt, de app weekmeals en sporten helpen mij hierbij.

Verder bespreken we ook uitvoerig welke producten je niet moet eten. De meeste weet je wel maar ik wist bijvoorbeeld in eerste instantie niet dat je sommige kazen, vanwege de rauwe melk, beter niet kan eten. Ook een overschot aan Vitamine A is niet goed. En dit is een vitamine!

Fijn om alles duidelijk te hebben en daarbij heb je ook nog een aantal supplementen die je absoluut wel moet slikken. Kortom best een hoop waar je op moet letten! ??‍♀️


#mamainshape#voedingsadviesopmaat#personaltraining#mindsetmatters#gaervoor?

Mama in Shape PLUS Programma | Claudia de Loor Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?