Fit en vitaal jouw zwangerschap beleven

Wil jij jouw zwangerschap fit en vitaal beleven zonder risico op lichamelijke klachten?

Mijn naam is Claudia de Loor en ik werk als personal trainer en gewichtsconsulent en help vrouwen naar een fitter en vitaler leven. Tijdens mijn eigen zwangerschap heb ik ervaren hoe belangrijk het is om te blijven sporten en bewust te eten tijdens je zwangerschap. Om die reden wil ik zwangere vrouwen helpen tijdens hun zwangerschap fit en vitaal te blijven zonder risico op lichamelijke klachten.

Graag wil ik je vertellen over mijn nieuwe ONLINE Mama in Shape programma dat na de zomer op 7 september van start gaat. Dit is een programma specifiek voor zwangere vrouwen en kun je overal ter wereld volgen.

Ik ben hiervoor op zoek naar 10 zwangere dames die tijdens hun zwangerschap fit en vitaal willen blijven zonder risico op lichamelijke klachten. Ik bied dit momenteel aan voor een gereduceerd tarief. Is dit iets voor jou?

Reageer dan in de comments met “vertel me meer”

#claudiadeloorlifestyle#mamainshapenl#onlinecoaching#fitenvitaal#viedingsadviesopmaat#mindsetmatters#gaervoor?

Mama in Shape | Claudia de Loor Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?